Noord Computers
Vertrouw uw netwerk aan ons toe

microsoft partner logo2 300x75Noord Computers is Microsoft Partner en beschikt over de benodigde kennis en ervaring om uw netwerk volledig in te richten en te beheren.
Ook als u al een bestaande infrastructuur heeft en een nieuwe partner zoekt om alles voor u te beheren, kunt u bij ons terecht.

Of uw bedrijf nu bestaat uit één werknemer met één pc en een aantal draadloze apparaten of uit 25 werknemers en evenveel pc’s en apparaten, we kunnen u helpen om uw ICT voor u te laten werken!

We komen graag bij u langs om de huidige of gewenste situatie met u door te nemen. Door het stellen van de juiste vragen kunnen we snel vaststellen welke producten en diensten het beste bij u en uw bedrijf passen. Moet u een volledige Windows-server op locatie hebben, een MKB-vriendelijke NAS-server of zijn wellicht Microsofts clouddiensten zoals Office365 interessant voor uw bedrijf? Het hangt van veel factoren af en geen bedrijf is gelijk of werkt op dezelfde manier. En heeft u geen idee wat deze termen allemaal betekenen? We leggen het graag uit.

netwerkbeheerEn wat te denken van bescherming tegen virussen en het maken van backups? Ook daarvoor hebben we passende oplossingen.

Heeft u ook nog een groeiend aantal draadloze apparaten? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. We leveren infrastructuur voor uw Wifi-netwerk, maar uiteraard ook de tablets, telefoons of (hybride) notebooks zélf!

 

Wij werken onder andere met:

logo vmwarelogo windows serverlogo synologylogo eset