Noord Computers
Vertrouw uw netwerk aan ons toe

Geschikt voor ZZP'ers tot aan (zeer) grote bedrijven!
Abonnement al vanaf €20 per maand!
Gratis proefinstallatie mogelijk, geheel vrijblijvend!

Is je telefooncentrale aan vervanging toe?
Lopen de telefoonkosten uit de hand?
Willen medewerkers ook vanuit huis de telefoon op kunnen nemen alsof ze op de zaak zijn?
Of wil je een wachtrij, keuzemenu of iets anders en is de huidige centrale daarvoor te beperkt of ingewikkeld?

Noord Computers heeft de oplossing! We leveren een telefooncentrale in de cloud die beschikt over alle functionaliteiten die je maar kunt bedenken. Hiervoor gebruiken wij de bewezen telefooncentrale van 3CX. Geschikt voor zowel ZZP’ers als bedrijven met 100 werkplekken.

Toestellen

yealink overzicht

Bij zo’n centrale horen natuurlijk ook goede kwaliteit telefoontoestellen. Wij leveren bekende toestellen van Snom en Yealink. Deze merken bieden zeer goede toestellen voor een goede prijs. Draadloze DECT-toestellen zijn erg handig, maar ook een vast toestel is vanzelfsprekend mogelijk. Ook helpen wij natuurlijk bij het inregelen van de wachtrijen en menu’s zoals je ze wilt hebben.

Headsets

Bij een goede telefoon hoort ook een goede headset! Wij voeren het volledige assortiment van Jabra, hét merk op het gebied van headsets. We kunnen de verschillende headsets laten zien en horen zodat je de juiste keuze kunt maken. Een headset sluit je aan op u vaste telefoontoestel of natuurlijk (draadloos) op uw computer. Dan heb je helemaal geen telefoontoestel meer nodig, maar belt je via de 3CX Softphone of webbrowser.

Combinatie met mobiel / thuis(werken)
Natuurlijk wil je niet alleen op de zaak bereikbaar zijn, maar ook onderweg of thuis. Onze telefonie-oplossing integreert heel mooi met je bestaande (of nieuwe) GSM-abonnementen en ook als je thuis werkt bent u gewoon bereikbaar onder uw eigen zakelijke nummer. Ongeacht waar je nu je mobiele abonnementen hebt lopen.

Geïnteresseerd? We komen alles graag demonstreren of je bent natuurlijk ook welkom bij ons op kantoor voor een demonstratie!
Liever zelf proberen? We kunnen, geheel kosteloos, een installatie op proef aanbieden, inclusief 2 telefoons en een telefoonnummer!

Unified Communications en videovergaderen inbegrepen
Bij de telefooncentrale is nog veel meer inbegrepen: u kunt namelijk ook videoconferenties houden (ook met externen), je kunt chatten met je collega's (ook via een app op je mobiel) en Facebook Messenger en SMS kunnen volledig geïntegreerd worden! Je hoeft voortaan dus nog maar op 1 plek te kijken om alle berichten van je collega's en klanten te bekijken en beantwoorden! Ook chatten vanaf de website is mogelijk!

Uitgebreide statistieken en een live Wallboard

Zie live wie er ingelogd zijn op de wachtrij, hoe lang mensen gemiddeld moeten wachten, hoeveel mensen er momenteel wachten en nog veel meer handige statistieken:

Wallboard layout2

 

3CX partner  JEDWare Partner dark small