• Noord Computers
    Voice over IP

Is uw telefooncentrale aan vervanging toe?
Lopen uw telefoonkosten uit de hand?
Willen uw medewerkers ook vanuit huis de telefoon op kunnen nemen alsof ze op de zaak zijn?
Of wilt u een wachtrij, keuzemenu of iets anders en is uw huidige centrale daarvoor te beperkt of ingewikkeld?

Noord Computers heeft de oplossing! We leveren u een telefooncentrale op afstand (in de cloud) die beschikt over alle functionaliteiten die u maar kunt bedenken. Hiervoor gebruiken wij de bewezen telefooncentrale van 3CX. Geschikt voor zowel ZZP’ers als bedrijven met 100 werkplekken.

Toestellen

yealink overzicht

Bij zo’n centrale horen natuurlijk ook goede kwaliteit telefoontoestellen. Wij leveren bekende toestellen van Snom en Yealink. Deze merken bieden zeer goede toestellen voor een goede prijs. Draadloze DECT-toestellen zijn erg handig, maar ook een vast toestel is vanzelfsprekend mogelijk. Ook helpen wij u graag bij het inregelen van de wachtrijen en menu’s zoals u ze wilt hebben.

Headsets

Bij een goede telefoon hoort ook een goede headset! Wij voeren het volledige assortiment van Jabra, hét merk op het gebied van headsets. We kunnen u de verschillende headsets laten zien en horen zodat u de juiste keuze kunt maken. Een headset sluit u aan op u vaste telefoontoestel of natuurlijk (draadloos) op uw computer. Dan heeft u helemaal geen telefoontoestel meer nodig, maar belt u via de 3CX Softphone of webbrowser.

Combinatie met mobiel / thuis(werken)
Natuurlijk wilt u niet alleen op de zaak bereikbaar zijn, maar ook onderweg of thuis. Onze telefonie-oplossing integreert heel mooi met uw bestaande (of nieuwe) GSM-abonnementen en ook als u thuis werkt bent u gewoon bereikbaar onder uw eigen zakelijke nummer, ongeacht waar u nu uw mobiele abonnementen hebt lopen.

We komen graag bij u langs voor een offerte op maat of een demonstratie van de mogelijkheden.

Unified Communications
Bij uw telefooncentrale is nog veel meer inbegrepen: u kunt videoconferenties houden (ook met externen), u kunt chatten met uw collega's (ook via een app op uw mobiel) en Facebook Messenger en SMS kunnen volledig geïntegreerd worden! U hoeft voortaan dus nog maar op 1 plek te kijken om alle berichten van uw collega's en klanten te bekijken en beantwoorden!

 

3CX partner

Meer informatie over 3CX is te vinden op www.3cx.nl