Noord Computers
Betrouwbare cloud-service

De tijd dat élk bedrijf een eigen server had, ligt alweer achter ons. Natuurlijk zijn er goede redenen om nog wel een (kleine) server op locatie te hebben, maar voor veel bedrijven of ZZP'ers kunnen cloud-diensten ook een uitkomst zijn. Of een combinatie van beide, natuurlijk!

Omdat elk bedrijf of ZZP'er anders is en anders werkt, komen wij graag bij u langs om te bespreken wat in uw situatie het beste past.

microsoft365

Microsoft 365 (voorheen Office 365) is het cloudpakket van Microsoft voor bedrijven.

Het bestaat uit onder andere de volgende hoofdonderdelen:

  • Volledige bureaubladversies van de nieuwste Office-pakketten: onder andere Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher en OneNote
  • Al uw e-mail (en agenda’s en taken) veilig en betrouwbaar opgeslagen in de Microsoft Cloud. De postvakken zijn 50 GB per gebruiker
  • Microsoft Teams

Naast deze zaken kunt u ook denken aan een hele werkplek in de cloud: u heeft vanaf elke computer toegang tot hetzelfde bureaublad en al uw geïnstalleerde programma's.  

Backup online

Vergeet u ook altijd de backup te maken op die externe harde schijf? Wij verzorgen ook online backup van uw belangrijke gegevens zodat u nooit meer vergeet om een backup te maken.