Noord Computers
Voor snelle wifi!

Overal is tegenwoordig draadloos internet. Het lijkt zo eenvoudig, maar een goed en betrouwbaar wifi-netwerk met een goed bereik en de juiste snelheid en capaciteit, is eigenlijk nog helemaal niet zo eenvoudig.

wifi

Het aantal plaatsen waar via wifi gebruik gemaakt kan worden van (gratis) internet, neemt sterk toe. Veel bedrijven, winkels of sportkantines bieden dit aan als service voor hun klanten of gasten. Maar ook in de wachtkamer van de tandarts of fysiotherapeut kan internet het wachten verzachten.

Wij leggen wifi netwerken volledig voor u aan op basis van Ubiquiti Unifi apparatuur. Dit is betrouwbare en zeer stabiele apparatuur. We installeren dit bij u op locatie en houden de werking voor u in de gaten. Dit kan voor een enkel toegangspunt in een sportkantine, wachtruimte of winkel tot meerdere punten op een groter kantoor, camping, winkelstraat of haven.

Unifi werkt daarnaast volledig vanuit de Cloud: wilt u normaal gesproken iets meer functionaliteit dan wat een thuis-router biedt, dan moet u vaak dure management-apparatuur kopen welke snel enkele duizenden euro’s kost. Wij bieden in plaats daarvan een voordelige abonnementsdienst.

Een aantal kenmerken van Unifi op een rijtje:

  • Betrouwbaar en stabiel Wifi, ook voor veel gebruikers
  • Gebruikers al dan niet betaald gebruik laten maken van Wifi
  • Verschillende snelheden / mogelijkheden instelbaar voor diverse gebruikersniveau’s (personeel, gasten, betalende gasten)
  • Beheer volledig vanuit de cloud, geen dure ‘controllers’ nodig
  • Monitoring en instellingen worden beheerd door ons, maar u heeft ook zelf toegang
  • Voor uw personeel eigen (eenvoudige) omgeving om codes voor betalende klanten aan te maken

Als u hierover meer wilt weten of een offerte wilt, neem dan gerust contact met ons op.