Een reden dat videovergaderen nu een enorme vlucht neemt, is helaas het corona-virus. Maar nu mensen toch langzaamaan weer wat naar kantoor komen, wilt u natuurlijk ook goed kunnen communiceren met andere bedrijven óf thuiswerkende collega's. Maar op kantoor zitten wél meerdere mensen en iedereen achter z'n eigen laptop in de vergaderzaal, dat is ook verre van ideaal. De mensen die dan wél bij elkaar in de ruimte zijn, worden dan weer gescheiden door laptopschermen...

 

Jabra Panacast: vergaderen met het hele team en iedereen in beeld!

PanaCast 2

Wij hebben dé oplossing voor u. De nieuwe Panacast van Jabra. Met één camera-apparaat heeft u iedereen haarscherp in beeld, terwijl uw collega's onderling op 1,5 meter afstand kunnen zitten. Met de intelligente zoom functie wordt iedereen automatisch in het gesprek betrokken. En is de 1,5 meter straks niet meer nodig, dan kunnen er gewoon wat meer mensen scherp in beeld!

Daarnaast hebben wij allerlei mooie producten zodat u goed (digitaal) kunt overleggen. En is corona straks 'over'? Ook dan is digitaal vergaderen nog steeds een goed alternatief: het scheelt veel reistijd en het is beter voor het milieu.Veel mensen werken thuis en bedrijven onderling bezoeken elkaar ook steeds vaker digitaal. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en we komen de Panacast graag vrijblijvend demonstreren. 

Zoom i SDC

 

Overig nieuws:

Welkom bij Noord Computers!

Afspraak maken

Wij zijn bereikbaar via WhatsApp!

Lees meer

Bestellingen gratis thuisbezorgd in Joure en wijde omgeving

Lees meer