Reparaties tijdens de lockdown

Lees verder voor alle informatie!

Heeft u een probleem met uw computer en kan het niet op afstand opgelost worden? Dan kunt u de computer op afspraak bij ons langsbrengen. Neemt u eerst telefonisch contact met ons op 0513-416546. Of stuur ons een berichtje via WhatsApp op 097010254450

U kunt de computer dan afgeven aan de winkeldeur en krijgt een ontvangstbewijs mee. De winkel zelf is niet toegankelijk. Als uw computer gerepareerd is, dan bellen wij u en kunt u deze komen afhalen. Ook dan spreken we een tijd(svak) met u af. Eventueel brengen we de gerepareerde computer ook kosteloos bij u thuis retour.

Onze technische dienst is normaal geopend en repareert uw laptop of computer net zo snel als normaal. Wel kan het zijn dat de levering van bepaalde onderdelen iets langer duurt dan normaal. Wij houden u altijd op de hoogte.

Artikelen bestellen/bezorgen 

Het is mogelijk om alle computerartikelen te bestellen via onze webshop. Bent u niet handig met de webshop? Dan kunt u ook telefonisch bestellen. Wij brengen de artikelen vervolgens bij u thuis. In Joure en wijde omgeving brengen wij de bestelling zelfs gratis bij u thuis! 

Hulp aan huis 

Tijdens deze lockdown komen we niet bij u thuis voor hulp aan huis. Alleen voor het bezorgen van uw bestelling of het retour brengen van uw reparatie.

Overig nieuws:

Zomervakantie

Wij zijn bereikbaar via WhatsApp!

Bestellingen gratis thuisbezorgd in Joure en wijde omgeving

Lees meer

Nieuwe webshop

Lees meer

Videovergaderen met het hele team...?

Lees meer