Reparaties tijdens de lockdown

Lees verder voor alle informatie!

Heeft u een probleem met uw computer en kan het niet op afstand opgelost worden? Dan kunt u de computer op afspraak bij ons langsbrengen. Neemt u eerst telefonisch contact met ons op 0513-416546.

U kunt de computer dan afgeven aan de winkeldeur en krijgt een ontvangstbewijs mee. De winkel zelf is niet toegankelijk. Als uw computer gerepareerd is, dan bellen wij u en kunt u deze komen afhalen. Ook dan spreken we een tijd(svak) met u af. Eventueel brengen we de gerepareerde computer ook kosteloos bij u thuis retour.

Onze technische dienst is normaal geopend en repareert uw laptop of computer net zo snel als normaal, ook tijdens de kerstvakantie. Alleen op de kerstdagen en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Artikelen bestellen/bezorgen 

Het is mogelijk om alle computerartikelen te bestellen via onze webshop. Bent u niet handig met de webshop? Dan kunt u ook telefonisch bestellen. Wij brengen de artikelen vervolgens bij u thuis. In Joure en wijde omgeving brengen wij de bestelling zelfs gratis bij u thuis! 

Hulp aan huis 

Tijdens deze lockdown komen we niet bij u thuis voor hulp aan huis. Alleen voor het bezorgen van uw bestelling of het retour brengen van uw reparatie.

Overig nieuws:

Bestellingen gratis thuisbezorgd in Joure en wijde omgeving

Lees meer

Dienstverlening tijdens lockdown

Lees meer

E-mail problemen met Thunderbird

Eset internet security verkozen tot beste antivirusproduct!

Lees meer

Nieuwe webshop

Lees meer

Videovergaderen met het hele team...?

Lees meer