Juist in deze tijd is het belangrijk, dat u een werkende computer thuis hebt. Tijdens de lockdown vanaf 15 december 2020 is het nog steeds mogelijk om uw computer of laptop te brengen voor reparatie.  Lees verder voor alle informatie en voorwaarden.

Hulp op afstand 

Heeft u een klein probleem met uw computer, dan is het wellicht mogelijk om dat op afstand op te lossen. Via hulp-op-afstand nemen wij uw computer over en kijken met u mee. U kunt ons bellen om hiervoor een afspraak in te plannen. Bel 0513-416546.

Computer brengen voor reparatie 

Heeft u een probleem met uw computer en kan het niet op afstand opgelost worden? Dan kunt u de computer op afspraak bij ons langsbrengen. Neemt u eerst telefonisch contact met ons op 0513-416546. U kunt de computer dan afgeven aan de winkeldeur en krijgt een ontvangstbewijs mee. De winkel zelf is niet toegankelijk. Als uw computer gerepareerd is, dan bellen wij u en kunt u deze komen afhalen. Ook dan spreken we een tijd(svak) met u af. Eventueel brengen we de gerepareerde computer ook kosteloos bij u thuis retour.

Artikelen bestellen/bezorgen 

Het is mogelijk om alle computerartikelen te bestellen via onze webshop. Bent u niet handig met de webshop? Dan kunt u ook telefonisch bestellen. Wij brengen de artikelen vervolgens bij u thuis. In Joure en wijde omgeving brengen wij de bestelling zelfs gratis bij u thuis! 

Hulp aan huis 

Tijdens deze lockdown komen we niet bij u thuis voor hulp aan huis. Alleen voor het bezorgen van uw bestelling of het retour brengen van uw reparatie.

Overig nieuws:

Bestellingen gratis thuisbezorgd in Joure en wijde omgeving

Lees meer

Dienstverlening tijdens lockdown

Lees meer

E-mail problemen met Thunderbird

Eset internet security verkozen tot beste antivirusproduct!

Lees meer

Nieuwe webshop

Lees meer

Videovergaderen met het hele team...?

Lees meer