Winkelen op afspraak, reparaties brengen of halen, uw bestelling gratis thuisbezorgd... Lees er alles over!

Online afspraak maken

We bieden nu ook de mogelijkheid om online een afspraak in te plannen! Kijk wanneer er tijd is en plan direct een afspraak om te komen winkelen of een reparatie/bestelling af te halen of te brengen!

Winkelen op afspraak

U kunt bij ons komen winkelen op afspraak, binnen onze normale openingstijden. Om een afspraak te maken, vragen wij u om ons een berichtje te sturen via WhatsApp of SMS naar nummer 097 010254450 (dit is een normaal Nederlands nummer, WhatsApp is altijd gratis en sms'jes gaan uit uw normale sms-bundel). Ook telefonisch kunt u natuurlijk een afspraak maken: 0513-416546.

Hulp op afstand 

Heeft u een klein probleem met uw computer, dan is het wellicht mogelijk om dat op afstand op te lossen. Via hulp-op-afstand nemen wij uw computer over en kijken met u mee. U kunt ons bellen om hiervoor een afspraak in te plannen. Bel 0513-416546.

Computer brengen voor reparatie 

Heeft u een probleem met uw computer en kan het niet op afstand opgelost worden? Dan kunt u de computer op afspraak bij ons langsbrengen. Neemt u eerst telefonisch contact met ons op 0513-416546. Via WhatsApp kan natuurlijk ook: 097010254450

U kunt de computer dan afgeven in onze winkel en krijgt een ontvangstbewijs mee. U bent dan op afspraak aanwezig en kunt eventueel ook nog andere aankopen doen. Als uw computer gerepareerd is, dan bellen wij u en kunt u deze komen afhalen. Ook dan spreken we een tijd(svak) met u af. Eventueel brengen we de gerepareerde computer ook kosteloos bij u thuis retour.

Artikelen bestellen/bezorgen/afhalen 

Het is mogelijk om alle computerartikelen te bestellen via onze webshop. Bent u niet handig met de webshop? Dan kunt u ook telefonisch bestellen. Wij brengen de artikelen vervolgens bij u thuis. In Joure en wijde omgeving brengen wij de bestelling zelfs gratis bij u thuis! Natuurlijk kunt u bij het bestellen ook kiezen om de bestelling af te halen. Wij laten u weten wanneer de bestelling voor u klaarstaat.

Hulp aan huis 

Tijdens deze lockdown komen we in principe niet bij u thuis voor hulp aan huis. Wel bezorgen we uw bestelling of brengen we uw reparatie retour.

Overig nieuws:

Winkelafspraak maken

Lees meer

Wij staan voor u klaar tijdens deze lockdown!

Lees meer

Wij zijn bereikbaar via WhatsApp!

Bestellingen gratis thuisbezorgd in Joure en wijde omgeving

Lees meer

Nieuwe webshop

Lees meer

Videovergaderen met het hele team...?

Lees meer