Je hebt vast het goede nieuws al gehoord: ook in Joure is supersnel glasvezel internet dichterbij dan ooit! Nu is het aan ons als inwoners om ervoor te zorgen dat 25% van de inwoners kiest voor een abonnement en het glasvezel er daadwerkelijk ook gaat komen. 

Gamen, online vergaderen of films streamen, met glasvezel internet is alles mogelijk. Of je nou single, ouder van een groot gezin of een echtpaar op leeftijd bent, snel en stabiel internet is een must. En het komt niet alleen ten goede van je internetsnelheid, ook zorgt het voor een meerwaarde van je woning.

Indien u zich vóór 15 juni aanmeldt hoeft u geen aansluitkosten te betalen t.w.v. €650,-. En uw abonnement gaat pas in als de aansluiting is aangelegd en u de lijn kunt gebruiken.  

Wat zijn de voordelen van Glasvezel?

  • Zeker nu we heel veel thuiswerken, in de cloud werken, videobellen en online vergaderen wil je dat je een goede en stabiele internetverbinding hebt.
  • Glasvezel biedt dat, zowel download als upload. Bij glasvezel zijn deze snelheden namelijk gelijk. Jouw upload wordt dus sowieso veel sneller ten opzichte van je huidige provider! 
  • De mogelijkheden van glasvezel zijn een stuk groter dan die van andere internet-technieken. Hiermee weet je dus zeker dat je niet alleen vandaag, maar ook de komende jaren voorzien bent van een toekomst-vast internetsignaal.
  • Waar ADSL maximaal 0,2 Gig kan leveren (en dat in theorie) en Coax tot 1 Gig (lang niet overal verkrijgbaar) levert glasvezel nu al abonnementen met snelheden tot maar liefst 8 Gig per seconde. En het mooie is: als je voor glasvezel kiest behoud je natuurlijk jouw huidige ADSL- en Coax aansluiting. Er is dus altijd een mogelijkheid om weer terug te stappen naar deze verbindingen.
  • Maar je zorgt dus wél voor meer keuzemogelijkheden voor jouw huis. 
  • Voor de gamers onder ons: de ping-rate is superlaag dus je hebt nog snellere responstijden tijdens het online gamen.

Welk abonnement moet ik nou nemen?

Wij begrijpen heel goed dat u vragen hier over heeft. Daarom bent u van harte welkom bij ons in de winkel. Wij vertellen u er graag meer over. 

En meldt u zich via ons aan, dan krijgt u ook nog eens een cadeaubon ter waarde van €50,- bij ons te besteden. 

Meldt u hier aan!

Overig nieuws:

Glasvezel in Joure, meld u bij ons aan en ontvang een cadeaubon t.w.v. €50,-

Lees meer

Nieuwe zakelijke website

Ring deurbel nu verkrijgbaar met professionele installatie!

Lees meer

Wij zijn bereikbaar via WhatsApp!

Lees meer